Linfedema tratamiento Barcelona Limfoclinic

Tractament per el Linfedema

A Limfoclinic comptem amb les últimes tècniques per al tractament del limfedema, ens basem en el Mètode Godoy, l’última metodologia d’abordatge de la patologia patentada científicament i que aconsegueix la reducció de l’edema al voltant del 80% en pocs dies.

El limfedema és una obstrucció o un mal funcionament del sistema limfàtic el que produeix un edema en algun / s membre / s del cos, principalment braços i cames, tot i que també hi ha incidència en altres zones del cos.

 

Hi han dos tipus de limfedema:

  • El limfedema primari (d’origen desconegut i catalogat com una Malaltia Rara) i el segon (es produeix per una incidència en els nòduls limfàtics, com pot ser el buidatge ganglionar de la intervenció per càncer de mama).
  • El limfedema secundari és el que més incidència té en la població, ja que 1 de cada 4 dones amb càncer de mama desenvoluparà un limfedema. Actualment es diagnostiquen 6.500 casos nous només a Catalunya, així doncs la patologia està cada vegada més estesa entre la població catalana.

El limfedema no té cura, almenys fins ara, però la ciència i els avenços han aconseguit la normalització del membre afectat amb fisioteràpia i mesures de compressió.

Amb la filosofia d’apropar els últims avenços terapèutics per al tractament del limfedema i d’altres patologies limfàtiques neix Limfoclinic, localitzada en el centre de Barcelona, ​​i des de la seva recent obertura estem ajudant a guanyar qualitat de vida als pacients amb limfedema que es tracten a la clínica.