El Centre

LIMFOCLINIC és un centre de fisioteràpia de nova creació enfocat al tractament totalment personalitzat. Amb aquesta finalitat comptem amb una recepció i tres sales de tractament individual. El centre està dissenyat per a que sigui totalment accesible per a persones amb movilitat reduida, inclòs un lavabo totalment adaptat.

 

Hem procurat crear un espai modern, però a la vegada confortable on les persones hi trobin un ambient càlid i propici per relaxar-se i aconseguir una millora progressiva.

 

Recepció i Sala d’espera:
És prou àmplia per permetre als acompanyants quedar-se al centre.

 

Sales de tractament:
La funcionalitat del primer box està orientada al tractament de patología musculesquelètica. Disposa d’una camilla anatòmica de 5 cossos, que permet un confort màxim del pacient en qualsevol posició. També compta amb la millor tecnologia per garantitzar un tractament complert i eficaz: tecarteràpia, ones de xoc, ecògraf i electroestimulació.

 

El segon box està orientat al tractament integral del limfedema. La màxima eficàcia en aquest tractament la basem principalment en el mètode intensiu Godoy & Godoy, i per tant disposem del material adequat: embenats i maquinària mètode Godoy tant per extremitat inferior com superior.

 

L’últim box s’ha dissenyat com a sala polivalent. Està equipat amb una camilla de tracció mecànica (Tritón DTS) cervical i lumbar per al tractament de moltes patologies de col·lumna vertebral. A més disposa d’una espatllera i material per realitzar exercicis correctius i també treball isoinercial de readaptació esportiva.