Sistema Musculoesquelètic

Format per ossos, articulacions, músculs, lligaments, tendons, etc…. que per causes diverses poden provocar un dolor agut, subagut, o crònic. És molt important asegurar-se del estat de la lesió per enfocar correctament la tècnica més adecuada.

Seguiment ecogràfic

Ens permet veure l´evolució de la lesió que estem tractant.

Ones de xoc

Són estímuls mecànics, audibles i no invasius, que acceleren el procés de curació de l’organisme augmentant el metabolisme de la zona, la circulació sanguínia local i produeixen un efecte analgèsic que permetrà una millora de la mobilitat articular.

 

Està indicada en patologies del sistema musculoesquelètic com tendinòsi, tendinitis, fascitis plantar amb o sense calcificació, bursitis, trocanteritis, contractures musculars, punts gatell i cel·lulitis.

Tecarteràpia Winback

És una energia d’alta freqüència, no invasiva que actua en profunditat, que accelera la cicatrització dels Teixits i calma els dolors musculars i articulars alliberant el moviment.

 

Així doncs, permet una ràpida recuperació i a més es molt agradable.

Mètode Godoy & Godoy

Mètode intensiu, revolucionari i altament efectiu, on som capaços de drenar mitjançant lo movilitat de les macromoléculas a nivell microcelular, tot el liquid extravassat dels teixits que fa que hi hagi aquest engruiximent de l’extremitat afectada.

Teràpies manuals

Són una sèrie de tècniques que el fisioterapeuta realitza amb el fi de disminuir el dolor, millorar la funció i el moviment normal de columna vertebral i de les extremitats , i així aconseguir la màxima recuperació del pacient.

 

Para llevar a cabo aquestes tècniques, a LIMFOCLINIC, el fisioterapeuta es recolza en el massatge, els estiraments i les tècniques articulars que coneix par tractar els teixits tous com músculs, tendons, lligaments, fàscies, càpsules articulars, etc…que estan afectats per contractures, inflamacions, elongacions , etc….